Nagyszerűen szerepelt a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában a Kiskőrösi LC II. csapata. Az együttes az őszi szezont veretlenül zárta úgy, hogy egyetlen döntetlen mellett az összes többi mérkőzést megnyerték a fiúk.
A gárda szezonzáró összejövetelére 2018. december 8-án került sor, melyre a játékosok és párjaik is eljöttek. Az est során az ízletes grill ételekről Tóth István „Csitta” gondoskodott. A csapat edzője Rácz János elmondta, hogy a bajnokságot 5 új játékos érkezésével kezdték meg: a megyei I. osztályú kiskőrösi együttestől jött Sinkó Dorián, Makó Zsolt, Gombár Norbert és Lesták Márk, valamint a csapatot erősítette Hlavács Zsolt. Hiányzók is voltak a keretből, hiszen sérülés miatt nem számíthatott Rumán Tiborra, Kriskó Tamásra, Balogh Tamásra, akik mellett Dedák Krisztián abbahagyta az aktív játékot, Schiszler Tamás pedig a Vadkert FC-hez igazolt. Célként a dobogós helyek elérését tűzték ki. A csapat a nyár folyamán is folyamatosan készült és a bajnoki szezonban megszokott rend szerint heti egy alkalommal edzettek. Az edző kiemelte, hogy mindezek mellett a labdarúgók közül többen is önszorgalomból tartottak maguknak futóedzéseket. A mérkőzéseket elemezve megemlítette, hogy mindössze egyetlen mérkőzésen „botlottak” meg az ősz folyamán, amikor Akasztón játszottak 1-1-es döntetlent úgy, hogy ellenfelük a 92. percben egyenlített ki szerencsés körülmények között. A gárda a legjobb teljesítményt Csólyospáloson nyújtotta, ahol 1-0-ra győztek, ami az eredmény tekintetében szoros volt, de a játék képe alapján nagyon magabiztosan győztek a rangadón. Fontos és szép győzelemnek nevezte még a Vadkert FC otthonában aratott 3-2-es sikert is.

-Hirdetés-

A csapat a bajnokság őszi szezonjának végén még két levezető edzésen vett részt és legközelebb január 15-e után kezdik el ismét a felkészülést. A csapat a várakozásokat és a terveket túlteljesítve vezeti jelenleg a tabellát 5 pont előnnyel a 26-26 pontos Akasztó és Csólyospálos előtt.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS