2018. december 8-án, immár negyedik alkalommal rendezték meg az Imperial Félmaratont  a Trizoli Jótifuti Egyesület szervezésében. A bringások és futók számára meghirdetett esemény nem egy verseny volt, hanem egy jótékonysági futóesemény, ahol különböző távolságok megtétele közül választhattak az indulók.

Minden résztvevőnek szívügye az önzetlen segítség, sokan közülük, nem csak ezeken a sporteseményeken segítenek adományaikkal, hanem életük részévé vált a rászoruló vagy beteg gyermekek megsegítése.

Indulás előtti eligazítás
-Hirdetés-

Kuti Zoli rendezvényein jellemző családias és jó hangulat most sem maradhatott el. A folyamatos esőzés nem kedvezett a rajtnak, mert emiatt sokan nem vállalták be a mai napot, de az igazán elszántaknak ez nem volt akadály és szép számmal álltak fel a rajthoz az Imperial Gyógyszálló parkolójában. Kitartásuknak kedvezett az időjárás, mert hamarosan elállt az eső és még a napot is láthatták egy rövid ideig. Nem voltak helyezések, chipes időmérés, befutó érem, csak maga a futás volt.

Egy kis bolondság

„Azt tudtam, hogy hosszú sík egyenesek lesznek az útvonalon. Bár alföldi gyerek vagyok, de nekem ezek a gyengéim. A végeláthatatlan sík pusztaságon futni lehet, hogy sokaknak a szabadság és határtalanság érzetet jelenti, nekem viszont egy idő után bedarálja az agyamat az, hogy a távoli kinézett pont egyszerűen nem akar közelebb jönni” -idézet Nagy Péter beszámolójából.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS