Az advent időszakában minden kiskőrösi tagóvoda lehetőséget kapott arra, hogy egy munkadélután keretén belül tudjanak karácsonyi dekorációt készíteni. Ezekben az óvodákban az ünnepre készülés nem arról szól, hogy sokadszor is szerepeljenek a gyerekek. A szülőkkel eltöltött tartalmas délután, az összetartozás élményét erősíti. Így volt ez december 12-én is a Thököly Utcai Tagóvodában is.

Anyával együtt festeni a legjobb
-Hirdetés-

Ezen a délutánon a csoportszobákra nem a rend volt a jellemző, de gondoljunk csak arra, amikor gyermekünk otthon önfeledten játszik. Ahol mindig rend és fegyelem van, ott biztos nincs boldog gyermek.

Senki sem mondta: “Ha leesett vedd fel!”

Ebben az óvodában viszont nem ez volt a jellemző, de a telefon is csak egyszer került elő, amikor, felmerült egy olyan kérdés, hogy milyen folyadék is kerül a hógömbbe? A szülőkbe fel sem merült a fotózás, mert ők is elmélyülten alkottak gyermekeikkel.

Amikor aktívan részt veszünk unokánk életében

A kertész szülőknek köszönhetően szinte tavaszt varázsoltak a szobába, a rengeteg zöld növényből szebbnél szebb alkotások születtek. A búza ültetésnél sem volt gond,hogy több homok került a földre, mint a cserépbe. Szóval a látszólag káoszban igenis rend volt, méghozzá a lelkekben. Türelem, tenni akarás, segítőkészség, csapatszellem jellemezte az együtt töltött időt.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS