December 14-én 11-17 óráig beköltözött a KEVI Általános Iskolájának aulájába a Parakletos Könyvesház a diákok és a pedagógusok nagy örömére.

-Hirdetés-

Hogyan alakult ki ez a lassan 10 éve tartó szokás, és mit tudhatunk a kiadóról? A Parakletos két kedves munkatársa elmesélte nekünk:
„A PARAKLETOS Könyvkiadó és Könyvterjesztő Szolgálatot a Kiskunfélegyházi Egyesült Protestáns Egyház működteti már 1990 óta. Célunk az evangélium hirdetése minden korosztálynak, de mégis leginkább a gyerekeknek. Hazai szerzők, keresztyén gondolkodók műveire, életművére koncentrálunk elsősorban, de nem zárkózunk el más kultúrákból érkező szerzők gondolatainak a közvetítésétől sem. Saját tervezésű játékaink, igés ajándéktárgyaink, képeslapjaink is megtalálhatóak kiadónknál. A játékokra egyre nagyobb igény van, aminek különösen örülünk. Évente több alkalommal rendezünk könyvvásárt Erdélytől egészen Magyarország nyugati feléig. Kiskőrösre mindig az adventi időszakban jövünk. A teljes bevétel 10 %-a az iskolát illeti olyan formában, hogy az összeg levásárolható a könyvkiadónál, ami akár a könyvtáruk repertoárját is szélesítheti.”

Folyik a vásárlás…

A könyvkiadó termékei között mindenki rálelhetett a számára megfelelő könyvre, ajándéktárgyra, vagy akár vásárolhatott Karácsonyra személyre szabott meglepetést szeretteinek. Volt diák, aki mindegyik családtagjának –apának, anyának, tesónak- megtalálta itt az igazi ajándékot a fa alá. És nem mellékesen, ezzel az iskolát is támogatta!

Nagyban megy a felfedezés és a válogatás

A Parakletos kiadó az interneten is elérhető ide kattintva!

Kincses Szilvi

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS