A Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület idén is megtartotta szokásos évzáró összejövetelét. A fiatal labdarúgókat és hozzátartozóikat a klub általános iskolai sportkomplexumába várták, ahol egy óriási sátrat állítottak fel a vendégek részére.
Az rendezvényen az egyesület elnöke, Csesznegi Lajos köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, hogy köszönettel tartozik a sátort biztosító helyi önkormányzatnak és a tűzoltóknak, akik segítettek annak felállításában. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Lehoczki Ferenc polgármester, Lakatosné Hachbold Éva az evangélikus óvoda vezetője, Bodahelyi Antalné az Arany János Úti Óvoda és a Bocskai Úti Óvoda vezetője, valamint Udvarhelyi Attila a helyi általános iskola igazgatója. Itt volt az egyesület korábbi szakmai igazgatója, Hímer István is, akinek a munkáját a város vezetése idén Soltvadkert Város Sportjáért díjjal jutalmazta.
Az éves szakmai munkát Ujvári Gábor testnevelő tanár és edző értékelte. Elmondta, hogy több mint 80 gyermekkel foglalkoznak az edzők a különböző korosztályokban: Bereczki Gábor U6/7, Holczimmer Tamás U8/9, Font Norbert U10/11, Ujvári Gábor U11/12/13/14, és a lányoknál Bischoff Ádám. Az est során az edzők egy szülői értekezlet keretében is értékelték a korosztályos csapatokban végzett munkát.
Az évzáró alkalmával az egyesület minden gyermekét meglepte a Mikulás egy ajándékcsomaggal, amit nagy örömmel vettek át a fiatalok. Az est során Tóth István „Csitta” szolgáltatta a finom ételeket a jó hangulathoz.
Köszönet a rendezvény támogatóinak: Soltvadkert Város Önkormányzata – Lehoczki Ferenc polgármester, Komszolg Kft. – Schnürlein Andor, Soltvadkert Város Tűzoltósága – Varjú Barnabás, Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola – Udvarhelyi Attila, Turancsik Lászlónak, Vadkert Pékség – Virág Szabolcs, Pölöskei Italgyártó Kft. – Nyúl Testvéreknek, Galántai Családi Pincészet – Galántai Norbert, Tóth István (Csitta Grill Büfé), Kakuk Csaba, valamint a társadalmi munkában résztvevő segítő kedves szülőnek.

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS