Soltvadkert Város adventi koszorú gyertyái négy alkalmon keresztül színvonalas műsorok keretében lobbantak lángra, az óvodásoknak, az iskolás diákoknak és az énekkaroknak köszönhetően. Az adventi faházak forgatagában tartalmas időt tölthetett mindenki és kóstolhatta az ízletes ünnepi falatokat, mellette forralt bort és teát kortyolhatott a civil szervezetek és intézmények jóvoltából.

-Hirdetés-

Az idei adventi sorozat végén december 19-én, szerdán 17 órakor a Hősök terén Supka Éva Szívem Kertje című saját verses kötetéből olvasott fel, majd Pájer Ildikó a Gyöngyház Kulturális Központ igazgatója – az adventi eseményekre visszatekintve – összefoglaló beszédével folytatódott.

Búzavirág Asszonykórus

A Búzavirág Asszonykórus ünnepi éneke és verses műsora után a negyedik gyertya lángra lobbantása előtt Soltvadkert Város polgármestere Lehoczki Ferenc adventi összefoglaló beszéde volt hallható, aki a negyedik alkalom, a szeretet jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Lehoczki Ferenc polgármester meggyújtja a szeretet gyertyáját

A megemlékezés végén Pájer Ildikó a Gyöngyház Kulturális Központ dísztermébe invitálta a téli hidegben kitartó résztvevőket egy-egy forró teára, vagy forralt borra.

 

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS