A kiskőrösi Adventi Tér hatodik napján a KT Bem József Általános Iskola Kaskantyúi Tagintézményének alsó tagozatos diákjai lepték meg a közönséget ,,Betlehemezés” című műsorukkal. A kisdiákok igazán lelkesek voltak a hideg idő ellenére is, műsoruk nagyon vidám és színes volt, hiszen énekkel, tánccal, verssel adták elő Jézus születését. Látványos jelmezekkel tették valósághűvé az előadásukat. A gyerekek élethűen személyesítették meg a három pásztort, Máriát, az angyalokat, és mindenkit, aki szerepel a keresztény történetben.

Pásztornak öltözött kisgyerek
-Hirdetés-

A műsoron kívül más elfoglaltság is várta az embereket: a főteret a tagintézmények, és egyéb közösségek faházai díszítik, a város hatalmas, égősorral feldíszített karácsonyfáján kívül is. Forralt bor és tea mellett minden este megtalálható a házi sütemény, mézeskalács, és zsíros kenyér az árusító faházakban.

Vidám gyerekek

Programváltozás miatt az Angyalváró Játszóház ma elmaradt, viszont a péntektől már újra várja a gyerekeket a kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központ klubterme. Aki esetleg még nem látogatott el a kiskőrösi, gazdag programokkal teli Adventi Térre, feltétlenül tegye meg, ugyanis még két napig tart az ünnepre hangolódó programsorozat hete! Vasárnap zár az idei adventi tér.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS