A kiskőrösi Adventi tér utolsó napján is nagy számmal gyülekeztek az emberek a főtéren. A már megszokott faházak mellé beékelődött a Bem József Általános Iskola 7.C osztályának sátra. Itt a diákok szülei szánták idejüket arra, hogy az arra járó embereknek jótékonykodjanak, frissen sült finom étellel járultak hozzá az emberek megvendégeléséhez. Az utolsó nap Karácsonyváró műsort adott a Művelődési Központban működő Cukorklub, akinek tagjai a legismertebb karácsonyi énekekkel fényesítették  a tér hangulatát.

-Hirdetés-

Petőfi Sándor Művelődési Központ különleges programmal lepte meg a kisebbeket: Az Angyalváró Játszóház ma is kedvezett az édesszájúaknak: sütőket vittek az épület kistermébe, előre begyúrt tésztával várták a gyerekeket, akik mézeskalácsot sütöttek. A Művelődési ház dolgozóinak segítségével szaggatták ki a különböző formákat, tették bele a sütőbe, és dekorálták ki a kész finom mézeskalácsokat. A gyerekek nagyon élvezték a foglalkozást, a programba pedig bárki becsatlakozhatott.

A téren a faházak előtt hosszú sorok váltották egymást, jó hangulatban telt az Adventi Tér utolsó napja is. Vasárnap, tehát ma este 16:30-kor  kerül sor a negyedik gyertya meggyújtására, utána pedig mindenki élvezheti a meghitt ünnep szeretetét, készülődhet a karácsonyra.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS