Immáron 5. éve szervezi a BET – Fitten és egészségesen, Bencze Erika fitnesz tréner és csapata a Moccanjunk Együtt! elnevezésű jótékonysági adománygyűjtési akciót a rászoruló, tehetséges gyerekek javára. A korábbi évek gyakorlatától eltérően nem egy futós-kocogós rendezvényen gyűjtöttek adományokat, hanem  december 1-20 között, több helyszínen megvalósítva. Egyrészt, az erre a célra kihelyezett adománygyűjtő dobozokban: “Sufni” kézműves bolt, Izsák; “Edit Virágüzlet” Izsák; “Saci Virágbolt” Izsák; “Bűbáj Kozmetika” Kecskemét; Huszta Anikó Gyógy masszőr Izsák és Kecskemét; Bencze Sándorné – Bencze Erika Könyvelő Iroda Izsák; Izsák Város Önkormányzat Gyermekjóléti Szolgálata.Másrészt, Bencze Erika csoportos edzésein négy városban: Izsák, Orgovány, Kiskőrös és Kecskemét.

-Hirdetés-

A felajánlások eredményeként négy sportoló kisgyermek és családjának Karácsonyát tudták megszépíteni. Szegedi Robi és Krisztián Orgoványon élnek és mind a ketten nagyon ügyes focisták és mindkettőjük olyan sportruházatot és eszközöket kaptak, amiket a fociedzéseken és a meccseken is tudnak használni.

Bognár Krisztián (a bátyja, Bognár Robi fociedzésen volt)

A tizenhárom éves izsáki Péter Napsugár kisgyermek kora óta nagyon lelkes és ügyes kézilabdázó. Édesanyja szerint a kézilabda az élete és bármiről képes lemondani érte. A sporthoz szükséges ruházattal és egy – egy kis aprósággal testvérei Karácsonyát is sikerült szebbé varázsolni.

Péter Napsugár

Az izsáki Bognár Bence volt az egyik 13 éves srác, aki az idei Sárfehér Esti Futóversenyen először futotta le a félmaratoni (21 km) távot. Bence lenyűgöző akaraterővel teszi oda magát mind a futásban, mind a kézilabdában, és remélhetőleg az ajándékba kapott, régóta vágyott igazi futócipő még jobban fogja ösztönözni.

Bognár Bence

Köszönet a BET csapatának a közreműködésért és az adományozóknak a felajánlásaikért!

-fg-

MEGOSZTÁS