Az év végén, december 22-én szombaton, úgyis mondhatjuk Karácsonyváró, második Garden kupát rendezett a Kiskőrösi Labdarúgó Club a legkisebb korosztálynak, az óvodásoknak.

-Hirdetés-

A korábbi évhez képest annyi változás volt, hogy igaz egy korosztálynak – az U7-nek – szólt a kiírás, de a pályán két térfélen szétosztották a 2012. Január 1. után és a 2013. január 1. után születetteket, hiszen nagy különbség van a -már lehet iskolába járó- 2012-es, és a focit esetleg szeptemberben kezdő 4-5 évesek között, hiszen szép számmal voltak olyan kisgyerekek, akik még csak a középső csoportot járják.
A mintegy 70 fő gyermek két órán keresztül vívta a csatákat. A hazai KLC- csapatai mellett résztvevő volt még: Akasztó, Soltvadkerti Focisuli, Kalocsai Méhecskék, Kecel és az óvodásoknál a Harangvirág Óvoda csapata. A gyerekek legnagyobb örömére, a szponzor Garden cégcsoportnak köszönhetően csokoládéval, Garden üdítővel és a legnagyobb ovációt, csillogó szemeket kiváltó aranyéremmel térhettek haza.

Ifj. Pásztor Gyula szervező értékelése: Sajnos tavaly a sportcsarnok felújítása miatt nem tudtuk ezt az óvodás kupát megszervezni. Idén az elsők között volt a fontossági sorrendben ez a torna hiszen egyesületünk és a klub alapját adja, adják a legkisebb focista palánták. Az első tornához hasonlóan idén sem nem jegyeztük az eredményeket és mindenki aranyéremben részesült, hiszen azt ahogy Füleki Antal szakmai vezető is kiemelte beszédében és az egyesület vezetése is egyre jobban a magáénak vall, nem az eredménye számít a gyerekeknél hanem az, hogy szeressenek focizni és minél többen minél jobb hangulatban legyenek ott a tornákon edzéseken. Örülünk, hogy minden meghívott csapat el tudott jönni és jól érezte magát.
A Bozsik korosztályból a legközelebbi torna az U9-eseknek január 19, a legközelebbi KLC-s torna pedig január 13 az U14-es korosztálynak itt a sportcsarnokban.

O.S.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS