Nagyon sokan kíváncsiak voltak a közel fél éve alakult zenekar fellépésre, a Nincs Ott Semmi zenekarra a Fröccsben, akik fergeteges hangulatot varázsoltak, a koncertet ő maguk, és a közönség is nagyon élvezte.

-Hirdetés-

Az estét előzenekarként Márkó Ákos képviselte, aki énekes-gitáros produkciójában feldolgozások és saját dalok voltak hallhatóak.

Márkó Ákost, a zenekar énekes-gitárosát kérdeztük:

-Mikor alapítottátok az együttest?
-Az együttest 2018 szeptemberében alapítottuk. Először csak összejártunk zenélni, ugyanakkor hamar kiderült, hogy mindenki tele van ötletekkel, és ezeket érdemes lenne saját dalokat írni.

-Mi ihlette az együttes nevét? Ki volt az ötletgazda?
-Végiggondoltuk, milyen neveket választanak a mai zenekarok. Arra kellett rájönnünk, hogy nagy részüknek nincs különösebb jelentése, csupán kellett egy hangzatos szó vagy szóösszetétel, amihez később társítani tudják az együttest. A Nincs Ott Semmi arra vonatkozik, hogy gyakorlatilag a névválasztásunknak nincs komolyabb jelentéstartalma. A helyzet paradoxonja azonban, hogy ezáltal mégis. Ha jól emlékszem én dobtam be az ötletet, ami végül mindenkinek megtetszett, és erre esett a választásunk.

Nincs Ott Semmi zenekar

-Kik alkotják  a Nincs Ott Semmi zenekart? Milyen hangszereken játszotok?
-A klasszikus négyes felállással rendelkezünk. Takács Dániel a dobok mögött, Harangozó Péteré a basszus szekció, Szekrényes Dániel a szintisünk, gitárosunk és a vokalistánk egy személyben, én pedig éneklek-gitározok.

-Milyen műfajban, milyen dalokat játszotok?
-Tekintve, hogy elég friss a felállásunk, még nem alakult ki teljes bizonyossággal, de alapvetően az indie-, alternatív rock műfajokban kísérletezünk. Egyre több saját dalt írunk, emellett olyan feldolgozásokat játszunk, amik közel állnak hozzánk.

-Hol találkozhat veletek 2019-ben a közönség?
-Terveink között szerepel, hogy pár saját dalról jobb minőségű felvételeket készítsünk, amiben Szeki (Szekrényes Dániel) már nagyobb jártasságot szerzett. Ezekkel a dalokkal pedig szeretnénk jelentkezni különböző budapesti klubokba, illetve tavasszal induló különféle tehetségkutatókra. Továbbá, tervezünk vidéken is több fellépést a közeljövőben.

O.S.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS