2019. január 12-én került megrendezésre a minden évben nagysikerű kiskőrösi focista bál.
Az eseményt idén ötödik alkalommal rendezték meg. A bálat Ifj. Pásztor Gyula és  Somlyai Péter szervezte. Idén a KLC (Kiskőrösi Labdarúgó Club) bál témája a francia revü, a Moulin Rouge volt. Ebben az évben a Bem József Általános Iskola adta a helyszínt a több mint 200 vendégnek, köztük focistáknak és az általuk meghívott ismerősöknek. A változatos svédasztalos vacsorát a keceli Fürtös Étterem szolgáltatta.

Ifj. Pásztor Gyula
-Hirdetés-

A vendégek megérkezése után Dulai János köszöntött minden jelenlévőt, és egy gyönyörű beszédben kifejtette, hogy a focisták között a sok év alatt nemcsak sporttársi viszony alakult ki, hanem a közösség egy nagy családdá avanzsálódott. A finom vacsora után a vendégek letáncolhatták a finom falatokat. Ehhez, valamint az egész éjjeli mulatozáshoz a környékben közismert Szamosi Band húzta a talpalávalót.

A soltvadkerti Szamosi Band

Amíg a vendégek jó hangulatban táncoltak és mulatoztak, a kulisszák mögött készültek el a műsor sztárjai. Három produkciót láthattak a vendégek, először az „ukrán férfi tánccsoport” mutatkozott be, majd a focista lányok waka-wakáztak Makó Zsolt edzővel kiegészülve. Végül, de nem utolsó sorban a bál témáját adó produkció következett, amiben az idősebb focista fiúk és a szervezők színes boákat rázva, perdültek és ugráltak a jól ismert Kán-Kán-ra, amit a közönség biztos nem fog elfelejteni mostanában. A vendégsereg tapssal és hatalmas éljenzéssel díjazta a produkciókat, sokan megörökítették őket.

Somlyai Péter, mint ukrán táncos

A szponzorált és az önként felajánlott tombolák éjfél után kerültek kisorsolásra, melyek igazán értékes ajándékokat rejtettek, többek között szolárium-kondibérlet, utalványok, de a legszerencsésebbek értékes fődíjjal mentek haza, mint például a Wellness hétvége. A tombolák után következett a megállás nélküli reggelig tartó mulatozás, szórakozás, régi focis emlékek felidézése. A vendégek már este megbeszélték, hogy jövőre is meg kell szervezni ezt a fantasztikus KLC bálat.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS