FRISSÍTÉS: Információink szerint a kórházban életét vesztette a kiskőrösi balesetben megsérült idős férfi, aki tegnap délután beton áteresznek csapódott a Thököly utcában. 

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

2019. január 14-én 18 óra 40 perc körül árokba hajtott egy Opel Corsa típusú személyautó Kiskőrösön a Thököly Imre utcán, a Budai Nagy Antal utca kereszteződése közelében. A balesethez a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos és a kiskőrösi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki.

Szemtanúk elmondása szerint az idős férfi sofőr valószínűleg rosszul lehetett, mivel egy viszonylag egyenes szakaszról tért le a menetirány szerinti jobb oldalon, ezt követően pedig egy beton áteresznek ütköztek. 63 éves női utastársát a kiskunhalasi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a járműből, majd átadták őket a mentősöknek, akik a helyszínen megkezdték a sérültek ellátását, stabilizálását. Innen a kecskeméti megyei kórházba szállították őket. A helyszínelés idején teljes útlezárás volt az említett útszakaszon. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja. 

Forrás: katasztrófavédelem

DéKá

MEGOSZTÁS