A korábbi évek hagyományainak megfelelően a Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület szervezésében idén is megrendezésre került a Focipalánták Tornája. Az utánpótlás tornán az U8-as korosztályban szereplő játékosok léptek pályára.

A Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület csapata
-Hirdetés-

A soltvadkerti sportcsarnokban a Kiskőrösi LC, a Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület, a Méhecskék SE Kalocsa és a kecskeméti Hírös-Ép „A”, valamint „B” csapata küzdött meg egymással körmérkőzéses rendszerben. A csapatok 4+1 fővel léptek pályára a 2×10 perces mérkőzések alatt.

Eredmények:
-Kiskőrösi LC 12 pont 22-1
-Hírös-ÉP „B” 9 pont 18-6
-Soltvadkerti Foci-Suli 6 pont 8-5
-Méhecskék SE Kalocsa 3 pont 6-18
-Hírös-ÉP „A” 0 pont 2-24

A tornán minden résztvevő gyermek csokit kapott, minden csapat oklevelet vehetett át és az eredményeik alapján kupa, valamint érem jutalmazásban részsült.
A torna különdíjasai:
A legjobban védekező csapat: Kiskőrösi LC.
A legjobb kapus: Dulai Bálint (Kiskőrösi LC).
A leglátványosabb játékot játszó csapat: Soltvadkerti Foci-Suli.
A legjobb mezőnyjátékos: Bozsóki Anna (Soltvadkerti Foci-Suli).
A legjobb támadó játékot játszó csapat: Hírös-ÉP.
A gólkirály: Czibók Dávid.
A különdíjas csapatok tortát kaptak, valamint egyéni díjazottak labdarúgó emléktárgyat.
A díjakat Csesznegi Lajos, az egyesület elnöke adta át az ünnepélyes eredményhirdetés alkalmával. A mérkőzéseken Horváth Zoltán működött közre játékvezetőként. A gyermekek a tornán úti csomagot kaptak, ami szendvicset és mandarint tartalmazott, valamint a Pölöskei Italgyártó Kft. jóvoltából egy 1,5 literes ice-teát. A kupa végén Csesznegi Lajos elmondta, hogy a torna elérte a célját, mivel minden gyermek sokat tudott játszani. Itt elsősorban nem az eredmény volt a fontos hanem, hogy minél több időt tudjanak a gyermekek a pályán eltölteni, jól érezzék magukat, illetve még jobban megszeressék a labdarúgást. Köszönetét fejezte ki a tornán a résztvevő sok szülőnek, akik elkísérték, bíztatták és lelkesítették gyermeküket.

Köszönet a torna támogatóinak: Soltvadkert Város Önkormányzata, Pölöskei Italgyártó Kft. – Nyúl testvéreknek, Abonyi Fogadó – Tóth Zsoltnak, Schiszler Mariann, Barthos Zoltán – Zöldség Gyümölcs kereskedő.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS