A Kiskőrösi LC szervezésében került megrendezésre január 19-én a városi sportcsarnokban II.KLC-VEGA HÁZ KFT U9 Kupa elnevezésű utánpótlás kispályás labdarúgó torna. Az eseményen az U9-es korosztály lépett pályára, melyen 5 gárda mérte össze erejét.

A Kiskőrösi LC csapata
-Hirdetés-

ifj. Pásztor Gyula – Bozsik KLC felelős:
-Színvonalas tornával folytatódott a Kiskőrösi Labdarúgó Club torna sorozata. A délelőtt folyamán nagy csatákat, izgalmas meccseket láthattunk és az aranyérem sorsa az utolsó mérkőzésen döntőnek is beillő összecsapáson dőlt el. Sajnos itt a Kiskőrösi LC piros csapata alul maradt, de nagyon szép, szervezett játékot mutattak be a hazai fiatalok. Emellett minden pályára lépő gyermek is nagy lelkesedéssel próbálta megmutatni a tudását. Nehéz dolga volt az edzőknek, amikor a csapataikból játékost kellett javasolniuk a torna válogatottjába.
A Bozsik korosztály következő tornája az U 11-es csapatok részére megrendezendő I. KLC – Fürt Trade Kupa lesz február 2-án szombaton a városi sportcsarnokban.

A mérkőzések eredményei:
Kiskőrösi LC kék-Kiskőrösi LC piros 1-1
Kiskunfélegyháza FTSI-Kiskunmajsa FC 1-1
LUA Baja-Kiskőrösi LC kék 6-1
Kiskőrösi LC piros-Kiskunmajsa FC 5-0
Kiskunfélegyháza FTSI-LUA Baja 1-6
Kiskunmajsa FC-Kiskőrösi LC kék 4-0
Kiskunfélegyháza FTSI-Kiskőrösi LC piros 0-2
Kiskunmajsa FC-LUA Baja 1-1
Kiskőrösi LC kék-Kiskunfélegyháza FTSI 3-2
LUA Baja-Kiskőrösi LC piros 3-1

Végeredmény:
1. LUA Baja 10 pont 15-4
2. Kiskőrösi LC piros 7 pont 9-4
3. Kiskunmajsa FC 5 pont 6-7
4. Kiskőrösi LC kék 4 pont 5-13
5. Kiskunfélegyháza FTSI 1 pont 4-12

A torna válogatottja: Kucsera Gergő (LUA Baja, Gulyás Baran (Kiskunfélegyháza FTSI), Vadkerti Tóth Levente (Kiskunmajsa FC), Turóczy Gergő (Kiskőrösi LC piros), Pogány Milán (Kiskőrösi LC kék).

Filus

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS