A téli időszakban, a futsal népszerűsítése, a sportszakmai feladatok megvalósítása és a csapatok színvonalas versenyzésének folyamatos biztosítása érdekében, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság – korosztályos futsal, amatőr rendszerű bajnokságot szervez az U11, U13, U15, U15 LEÁNY, U17 és U20 korosztály számára. A 2018/2019-es idényben, az U15-ös bajnokság első fordulóját Izsákon kívül Kelebián (4 csapat) és Baján (6 csapat) rendezték. Az első forduló eredményei alapján alakítják ki a megyei döntő lebonyolítási formáját.

-Hirdetés-

Az Izsáki Városi Sportcsarnokban 2019. január 20-án (vasárnap) délelőtt az U15 Izsák A csoport küzdelmei zajlottak. Öt csapat: Félegyházi TSI, Izsáki Sárfehér SE, Kerekegyházi SE, Kunszállás SE, és Mercedes KLC (Kecskemét) játszott 1×20 perces körmérkőzéseket. Délután az U15 Izsák B csoportban négy csapat: KTE LA (Kecskemét), Méhecskék SE (Kalocsa), SCORE-GOAL KFT. (Kecskemét) és SJE Alapítvány (Hódmezővásárhely) mérkőzéseire került sor. Az eredmények az MLSZ honlapján a megadott hivatkozásokon érhetők el.

Izsákon legközelebb 2019. február 3-án, az U15 és U17 LEÁNY Izsák csoport mérkőzéseivel folytatódnak a küzdelmek, szintén az Izsáki Városi Sportcsarnokban.

-fg-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS