2019. január 19-én a rock műfaj kedvelőinek kedvezett a Fröccsben megrendezett Supernem koncert. A szórakozóhely tele volt érdeklődőkkel, a hangulatot pedig a híres budapesti Madrapur zenekar melegítette be. Utánuk következett Papp Szabolcs zenekara, a várva várt Supernem.

Jó hangulatban telt a koncert
-Hirdetés-

A zenekar 2002-ben alakult Papp Szabolcs (ének/basszusgitár) vezetésével, további tagjai: Pulius Tibor (gitár/vokál), Kubányi Bálint (billentyűk), Nagy Dávid (dobok). A hazánkban közkedvelt punk rock műfajt képviseli a zenekar. Miután az előzenekar sok embert vonzott a Fröccs-be, a helyiség olyan gyorsan megtelt, hogy a lelkes rajongók a beígértnél hamarabb hallhatták szeretett zenekarukat.

Az országszerte ismert Supernem zenekar

A zenekar nagyon jó hangulatot teremtett országszerte ismert fülbemászó dallamaikkal.
Leghíresebb dalaik közt szerepel a K-k-kétszer, amellyel befutottak a köztudatba, a Generáció, és a nemrég napvilágot látott Weekend.  Ismertebb albumaik: Tudományos Fantasztikus Pop, Hangosabban!, Nemde, Tejfog, Túl a frekvencián

A koncert késő éjszakába nyúlt, és hatalmas bulit csapott a zenekar, a hangulatot pedig a helyszín kiváló, színes LED fénytechnikája tetézte.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS