A hirtelen jött és tartósnak jövendölt hóesés ismét baleseteket okozott az utakon. A havas, csúszós aszfalton egy hirtelen fékezés vagy a fékezés elmulasztása, egy nem jól felmért követési távolság is karambolhoz vezethet. Kiskőrösön több koccanás is volt az elmúlt napokban a József Attila utcában. Olvasóink és általában a kiskőrösi közvélemény is ezt az utcát nevezi meg a kiskőrösi balesetek legfőbb helyszínének.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

2019. január 22-én 8 óra körül Kiskőrösön, a József Attila utcában közlekedett egy kalocsai férfi Daewoo személygépkocsijával. A rendőrségi adatok szerint az úttest jobb oldalán álló autóbusz kikerülésébe kezdett, amely során észlelte, hogy a buszvezető jelezte elindulási szándékát. A személygépkocsi sofőrje fékezett, ennek során megcsúszott a havas úttesten, és az autóbusznak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
Kép: illusztráció

DéKá

MEGOSZTÁS