Kerekesné Varga Erzsébet – aki több, mint negyven évig mondhatta magát a Mohácsi úti óvoda lelkes óvodapedagógusának – még a búcsúja napját sem fogja egykönnyen elfelejteni.

-Hirdetés-

A héten megható eseménynek lehettünk tanúi, ugyanis Erzsi óvó néni, a Mohácsi úti Óvoda óvónője – akit szerintem nem kell senkinek sem bemutatnom, hiszen bájos jelleméről, és határtalan kedvességéről ismeri mindenki – nem mindennapi búcsúztatót kapott meglepetésként az intézménytől és annak dolgozóitól, és természetesen a csoportjától 2019. január 23-án.

Erzsi nénit virággal lepték meg

Erzsi néni szeretett Maci csoportja virággal, énekekkel és versekkel búcsúztatta óvónőjüket. A meglepetés igazán csak akkor tetőzött, amikor az összes volt csoportjából néhány fő megjelent egy szál rózsával. Legtöbbjük meglepetés műsorral is készült az ő Erzsi nénijüknek, aki a meghatottságtól nem tudott megszólalni. Nem csoda… mi sem tudtunk volna.

A sok kis óvodás

Kicsiktől-nagyokig, már felnőtté vált egykori óvodásai is megjelentek az eseményen, könnyeket csalva ezzel Erzsi néni szemébe. Volt aki verssel, volt aki régi emlékek felidézése mellett, képes diavetítéssel készült. Az óvoda dolgozói pedig videót állítottak össze neki a legszebb, megörökített emlékekből.

Erzsi néni oklevelet is kapott Vlcskóné Csatlós Erzsébet intézményvezetőtől, valamint virágot Boros Lászlótól, a Mohácsi úti Óvodát Segítő Alapítvány nevében.
Az esemény végén megköszönték Erzsi néninek a több, mint 40 éves munkáját és jó pihenést kívántak nyugdíjas éveihez. Ezután ő is megköszönte a búcsúztatót könnyeivel küszködve, majd az óvoda dolgozói meghívták a jelenlévőket egy szeretetvendégségre.

Az óvoda mottója: „A nagyszerű dolgokat olyan emberek hozzák létre, akiknek nagyszerű gondolataik vannak, aztán nekilátnak, hogy megvalósítsák álmaikat.” (Ernest Holmes)

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS