A tizedik születésnapjára készülő Csonka Színkőr, 2019. január 25-én, az Izsáki Táncsics Mihály Művelődési Házban mutatta be a Kettő is néha sok(k) című vígjátékát.

-Hirdetés-

Az angol színész-drámaíró Ray Cooney: Páratlan páros című bohózatának átiratát vitte színre. A főhős, John King taxisofőr látszólag az unalmas angol polgár mintaképe, ám valójában kettős életet él két feleségével London két szomszédos kerületében, Normával Wimbledonban, és a másik feleségével Chrissel Richmondban. A másodpercre kiszámított mindennapi programja azonban felborul, amikor egy baleset következtében mindkét otthonából elkésik, s emiatt mindkét felesége értesíti a rendőrséget. Ami ezután következik, az egy rémálomszerű őrült rohanás, melyben a hazugságok újabb hajmeresztő hazugságokat szülnek, és a taxisofőr élete egyre bonyolultabbá válik…

A könnyednek tűnő vígjáték igazán csak a társulat szereplőinek életszerű játékával vált nagyszerű, szórakoztató előadássá. Az őszinte lelkesedéssel és átéléssel megformázott karakterek, a kellő pillanatban ellőtt poénok magukkal ragadták a közönséget. Számos hangos nevetés és közbetapsolás is jelezte, a jelenlévők nemcsak nézői, hanem szinte megélői is a képtelen helyzeteknek. A több mint másfél órás, pörgő előadás nem hagyta lankadni a közönség figyelmét, valódi kikapcsolódást nyújtva a napi élet gongjaitól. Köszönet az élményért!

A Csonka Színkőr tovább folytatja a tavaly májusi premiert követő vendégszerepléseit, legközelebb február 8-án Soltvadkerten, és 28-án Szentkirályon lépnek fel.

-fg-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS