Remek hangulat, finom ételek, tánc és zene: ez jellemezte az idei szülők-nevelők bálját a kiskőrösi KT Bem József Általános Iskolában. Január 26-án került megrendezésre a nagyszabású esemény az intézmény tornacsarnokában. 

-Hirdetés-

Az est megvalósulásában nagyon sokan működtek közre. A kis diákoktól kezdve, a szülőkön át, a pedagógusokig mindenki kivette a részét a feladatokból. A szervezést Lengváriné Bárány Mária és Horváth A. Gézáné fogta össze. A 350 vendég egy ízletes vacsora elfogyasztása után tekinthette meg a szülők-nevelők táncát, ezt követően pedig lekapcsolták a lámpákat, és élőzene kíséretében mindenki beállt a táncolók sorába. Az előzene mellett egy külön lehetőséget biztosítottak diszkó jellegű szórakozásnak is.

Szülők – nevelők tánca

Lasztovicza László, az intézmény igazgatója elmondta, hogy a bál legfőbb célja a szülők és az intézmény közti kapcsolat építése, ápolása. A szülők ezzel megtisztelik az intézményt, jelenlétükkel az iskola iránti értékelésüket fejezik ki. Megköszönt minden segítséget a pedagógusoknak, diákoknak, szülőknek, a jó hangulatot biztosító zenészeknek, a finom ételeket készítő vendéglőnek és az azt felszolgáló pincéreknek. Külön köszönetet mondott a tombolanyeremények felajánlóinak.

A bál bevételét belső fejlesztésre fogják fordítani, udvari játékok formájában. Amint az iskola bővítése befejeződik, a testnevelés órákon is használható fitnesz játékokat fognak telepíteni az udvarra.

O.S.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (55 db kép)
MEGOSZTÁS