Az izsáki ZÖREY klubban 2019. január 26-án este ismét két zenekar lépett fel. Először a norvég-ír-magyar trió Pécsről, a Mongooz And The Magnet zenekar kápráztatta el a közönséget. A Magnus Måløy (norvég) – gitár, ének; Ian O’Sullivan (ír) – nagybőgő, ének; Háló Gergő (magyar) – dobok alkotta gárda virtuóz ritmuskavalkáddal lepte meg a hallgatóságot. A trió hihetetlen energiával szólaltatta meg dalaikat, amire nem lehet mozdulatlanul maradni. A zenekar februárban egy németországi turnéra indul tucatnyi fellépéssel…

-Hirdetés-

FRENK, alias, Torma Gábor zenekara muzikalitásban ott folytatta, ahol az előző abbahagyta. Frenk – ének, gitár; Bátor Bence – dobok; Giret Gábor – basszusgitár; Vastag Gábor – gitár, vokál; Vízvárdi András – billentyűk; alkotta zenekar különös és magával ragadó, túlfűtött érzelmekkel teli, komplex zenei megoldásokkal, harmóniamenetekkel megtűzdelt, extravagáns előadásmódja alól senki sem képes kivonni magát.

A zenekarok frenetikus hangulatot teremtettek a ZÖREY-ben, ahol a zenészek profi előadását jól segítette a finomabb beállításokat is kezelni képes, megújult hangtechnika.

-fg-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS