A 2019-es Utazás Kiállítás díszvendége Bács-Kiskun megye és Kecskemét lesz.

-Hirdetés-

Az idei évben már negyvenkettedik alkalommal rendezik meg Magyarország első számú turisztikai vásárát a Hungexpo Budapesti Vásárcsarnokában. A térségünk egészét átszövő összefogás gyümölcseként, díszvendégként vesz részt Bács-Kiskun megye, Kecskemét, valamint  térségünkből SoltvadkertIzsák, Császártöltés, Bócsa,Tázlár és Kiskőrös is a nemzetközi kiállításon, melynek köszönhetően a látogatók megismerhetik megyénk rejtett kincseit, csodálatos helyeit, pezsdítő vizeit, kiváló gasztronómiáját, színes programkínálatát.

Az Izsáki Házitészta készítmények szakmai és fogyasztói értékelések szerint is kiváló termékek

Bács-Kiskun megyét a folyók és tavak változatossága, a folyamatosan fejlődő kerékpárútrendszer, a szabadidős programlehetőségek gazdagsága, a gyógy- és termálvizek jótékony hatása, az élő hagyományok, az építő közösségek, hangulatos rendezvények, az itt élők élet- és vendégszeretetét hirdető kiváló italok és ételek jellemzik.

Mindennek köszönhetően Bács-Kiskun megyében minden adott egy kiegyensúlyozott, boldog élethez, élményekkel teli pihenéshez, céges vagy baráti találkozóhoz legyen szó fiatal egyetemistákról, üzletemberekről, örök ifjakról, kis- vagy nagycsaládosokról, nyugdíjasokról.

Az izsáki Szent István pezsgők rangos hazai és külföldi versenyeken szerepelnek kimagasló eredménnyel

Sokszor mi, akik itt élünk sem tudjuk, hogy milyen értékek, különlegességek, lehetőségek vannak egy karnyújtásnyira tőlünk. Kincseink bemutatkozásán túl, számtalan színes program, kóstoló, bemutató, és valódi kézműves mester ad bepillantást  sokszínű megyei értékeinkbe.

Az Utazás Kiállítás nyereményjátékain több, mint 100 nyeremény kerül kisorsolásra! Egyszerűen csak kövesse a bacskiskun.hu weboldalt és Facebookon a Bács-Kiskun profilt, mert még számtalan nyeremény vár sokakat nyereményjátékaikon!

A világ első köztéri Petőfi szobra Kiskőrösön

Már most írja be a naptárba és látogasson el a Hungexpora 2019. február 21-24. között, ahol megyénk és 26 települése a fővárosban mutatja meg országnak világnak, hogy „Bács-Kiskun boldoggá tesz”.

Forrás:
http://www.bacskiskunmegyenemzetiertekei.hu
https://www.facebook.com/bacskiskunamimegyenk/ 

Kutyifa Icu

MEGOSZTÁS