A Petőfi Sándor Művelődési Központ február 2-án, délelőtt a gyerekeknek kedvezett egy órányi előadással. A budapesti Hadart Színház társulata egy zenés mesejátékot keltett életre a színpadon “Hetedhét varázslat” címmel.

-Hirdetés-

A történet a következő: Bimbi pont olyan, mint a többi kislány, mégis amikor elalszik, csodálatos dolgok történnek vele. Kedvenc játékai egy jóságos Tündér segítségével megelevenednek, és ki sem fogynak a mesékből. Ha megkérdezitek gyermeketeket, hogy milyen játékok keltek életre, valószínűleg a boszit sorolnák az elsők között – de volt még herceg, bohóc, és a fiúk kedvence, a robot is. Egyszer minden álom véget ér, Bimbi is felébredt és tudta „Ha felnőttként is megőrizzük gyermeki lelkünket, akkor mindig nyitva áll előttünk a mesék varázslatos világa.”

Óvodások és iskolások érkeztek a varázslat színterére

A Hadart Színház országos népszerűségnek örvend: több százezer elégedett néző, kontinensnyi megtett kilométer, közel 1000 teltházas művészeti program van mögöttük.
Öt éve működnek és a legfőbb küldetésük: a rászorulók minden csoportjához elvigyék a színházat. Megalakulásuk óta minden évben több alkalommal szerveztek és vettek részt jótékonysági rendezvényeken, játszottak már koraszülött, autista gyermekek támogatásáért, a siketek és nagyothallók pedig valamennyi előadásukon szeretettel látott vendégek.

Bimbi már tudja: „Ha felnőttként is megőrizzük gyermeki lelkünket, akkor mindig nyitva áll előttünk a mesék varázslatos világa.”

Működésünk első percétől fogva tudatos társadalmi felelősségvállalásra törekszenek, ezért remélik, hogy alapértékeik és elveik találkoznak a közönség akaratával, hogy minél több gyermeket támogathassanak, amihez minél nagyobb nyilvánosságot szeretnének biztosítani. Mert minél több emberhez és vállalathoz jut el előadásuk híre, annál többet tudnak segíteni…

Hogy a gyermekeitek, hogyan érezték magukat? Meséljenek képeink!

Kincses Szilvi

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (67 db kép)
MEGOSZTÁS