A kiskőrösi sportcsarnokban került megrendezésre február 2-án az I. Fürtös Vendéglő U11 Kupa. A kispályás labdarúgó tornán a 11 éves korosztály képviseletében 5 csapat küzdött meg egymással körmérkőzéses formában.
A Kiskőrösi Labdarúgó Club részéről ifj. Pásztor Gyula elmondta, hogy az egyesület a télen már a hetedik téli teremtornáját rendezte meg a városi sportcsarnokban. Ezúttal az U11-es korosztály volt soron. Abban a szerencsés helyzetben van az egyesület, hogy az összes népes korosztály közül ebben a korcsoportban fociznak a legtöbben, ezért két csapatot is indíthattak ezen a tornán. A KLC világoskék és a KLC sötétkék mezben játszó csapatai már az első mérkőzésen össze is mérhették erejüket. A sötétkék csapat magabiztosan győzelmével jó rajtot vett és egy vereség ellenére is sikerült kupagyőzelmet aratnia Kovács József edző tanítványainak. A világoskék mezben focizó kiskőrösi fiatalok Makó Zsolt edző vezetésével a harmadik helyet szerezték meg. A Kiskőrösi LC téli teremkupa sorozata az U13-as korosztály számára meghirdetett I. Avon Farsang Kupával zárul, ami szintén a helyi sportcsarnokban lesz február 10-én.
Eredmények:
Kiskőrösi LC sötétkék-Kiskőrösi LC világoskék 4-1
Kiskunfélegyháza FTSI-Méhecskék SE Kalocsa 0-1
Hírös ÉP Kecskemét-Kiskőrösi LC világoskék 0-0
Kiskőrösi LC sötétkék-Méhecskék SE Kalocsa 1-2
Kiskunfélegyháza FTSI-Hírös ÉP Kecskemét 0-0
Méhecskék SE Kalocsa-Kiskőrösi LC világoskék 2-2
Kiskunfélegyháza FTSI-Kiskőrösi LC sötétkék 0-8
Méhecskék SE Kalocsa-Hírös ÉP Kecskemét 1-1
Kiskőrösi LC világoskék-Kiskunfélegyháza FTSI 2-1
Hírös ÉP-Kiskőrösi LC sötétkék 1-6
Végeredmény:
1. Kiskőrösi LC sötétkék
2. Méhecskék SE Kalocsa
3. Kiskőrösi LC világoskék
4. Hírös ÉP Kecskemét
5. Kiskunfélegyháza FTSI
Torna válogatott: Iványi Zente (Hírös ÉP Kecskemét), Csányi Csongor (Kiskőrösi LC világoskék), Fehér-Opletán Mikró (Kiskunfélegyháza FTSI), Babó Iván (Méhecskék SE Kalocsa), Szlovák Milán (Kiskőrösi LC sötétkék).

-Hirdetés-

Filus

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS