A Hufbau-Akker Ambrus Asztalitenisz Akadémia női csapata az NB I-es bajnokságban szerepel. A lányok a 6 csapatos bajnokságban kiválóan játszanak és a második helyen állnak.
Legutóbb a küzdelemsorozat 7. fordulójában szerepelt a női csapat, amikor február 2-án hazai környezetben fogadták az ATSK Szeged együttesét. Az Ambrus Tímea, Müller Evelin, Tamás Nóra és Galambos Jázmin összetételű csapat kiváló játékot nyújtva nyert 17-1-re. A lányok néhány szettől eltekintve magabiztosan nyerték meg a mérkőzéseiket, helyenként szemre is tetszetős labdajátékok végén.
Ambrus Tímea:
-Az idei szezonban keleti és nyugati csoportban zajlanak az NB I-es bajnokság küzdelmei. Mi a keleti régióban szerepelünk, ahol 6 csapat küzd meg egymással körmérkőzéses rendszerben. A csapatunkban főleg a fiatalabb korosztályt képviselő játékosok vannak. Az Extra Ligához viszonyítva az NB I. az országos bajnokságok második vonalának számít, amelyben közepes képességű játékosok vannak. Én eddig minden mérkőzésemet megnyertem és hibátlan mérlegem van, de a csapatunk fiataljainak ez nagy kihívás, hiszen felnőttek és a korosztályukban található riválisaik ellen is játszanak. Az egyesületnél edzői teendőket is ellátok és heti három alkalommal tartok a gyermekek részére kondicionális, valamit asztalitenisz foglalkozásokat. Az edzői munka során az évek alatt megszerzett tapasztalataimat jól tudom kamatoztatni. Úgy gondolom a soltvadkerti Müller Evelin, a kiskunmajsai Tanács Nóra és a császártöltési Lei Balázs szép jövő előtt áll és komoly eredményeket érhetnek el a későbbiekben.

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (18 db kép)
MEGOSZTÁS