A soltvadkerti sportcsarnok 6. alkalommal adott otthont az Idős & Ifjú Tasnádi Miklós Emléktornának. A február 3-án megrendezett kispályás labdarúgó kupán a 2008. január 1-je után született fiatalok léphettek pályára.

Az emléktornát Udvarhelyi Attila a helyi általános iskola igazgatója nyitotta meg, aki beszédében Idős & Ifjú Tasnádi Miklós életútjairól mondta el gondolatait. A torna fő támogatója Tasnádi Gábor és családja volt. Az egyesület elnöke Csesznegi Lajos virágcsokorral köszöntette idősebb és ifjabb Tasnádi Miklós özvegyeit.

A kiskőrösi csapat
-Hirdetés-

Eredmények:
Kiskőrös LC 12 pont 18-6
Kerekegyháza 9 pont 13-12
Soltvadkerti Foci-Suli 8 pont 12-10
Kalocsa Méhecskék 7 pont 10-11
Akasztó Focisuli 5 pont 6-12
Solti FC 1 pont 6-13

A soltvadkerti csapat

A tornán végig kiélezett küzdelem folyt a pályán és csak az utolsó mérkőzéseken dőltek el a helyezések. Sok jó egyéni teljesítmény színesítette a kupa színvonalát, amelyen gólokban gazdag mérkőzések voltak. Az emléktorna szerencsére sérülésmentesen zajlott le. A tornán minden résztvevő gyermek csokit kapott, minden csapat az elért eredmények alapján oklevelet, kupát, valamint arany, ezüst és bronzérmet vehetett át.

Az akasztói csapat

A torna különdíjasai:
A legjobban védekező csapat: Kalocsa Méhecskék csapata
A legjobb kapus: Kuti Kevin (Kalocsa Méhecskék)
A leglátványosabb játékot játszó csapat: Kerekegyháza
A legjobb játékos: Csonka Lénárd Sándor (Kerekegyháza)
A legjobb támadó játékot játszó csapat: Kiskőrös LC csapata
A gólkirály: Csányi Csongor és Viczián Attila (Kiskőrös LC)

A kupán egyedüli lányként Polgár Panna (Kerekegyháza) szerepelt, akit a szervezők különdíjban részesítettek. A különdíjas csapatok tortát kaptak a Szervánszky Család felajánlásának köszönhetően, valamint az egyéni díjazottak emlékplakett elismerésben részesültek. A díjakat Tasnádi Gábor, Tasnádi Eliza és Tasnádi Dávid adták át az egyesület elnökével, Csesznegi Lajossal közösen. A mérkőzéseken Horváth Zoltán működött közre játékvezetőként. A gyermekek úticsomagot is kaptak, ami szendvicset, mandarint tartalmazott, valamint a Pölöskei Italgyártó Kft. jóvoltából egy 1,5 literes ice-teát.

Köszönet a torna többi támogatójának is: Soltvadkert Város Önkormányzata, Pölöskei Italgyártó Kft. – Nyúl Testvérek, Abonyi Fogadó – Tóth Zsolt, Szervánszky Cukrászda – Soltvadkert, Barthos Zoltán – Zöldség és gyümölcs kereskedő.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS