A Kiskőrösi EGYMI-ben már hagyománnyá vált, hogy a napközis munkaközösség minden hónapban tart klubnapközit a tanulóknak. Céljuk, hogy a gyerekeket minél több és színesebb programmal tudjuk megörvendeztetni, melyek általában ünnepnapokhoz vagy az éppen aktuális évszakhoz kapcsolódnak. A tegnapi napon sem volt ez másképpen.
„Varázslatos jégvilág” címet kapta a délutáni rendezvény, melyet a hosszú, hideg tél ihletett. A program nyitásaként a tanulók szárazjéggel végzett kísérleteket tekinthettek meg élőben, ami borzasztóan érdekelte őket. Ezt követően részt is vehettek a kísérletekben, melyet szintén nagyon élveztek. A délután további részében hólabda süteményt gyúrhattak, főzött gyurmából, csillámporból csillagokat és egyéb formákat készíthettek. Voltak téllel kapcsolatos társasjátékok, kirakó és a sportkedvelőknek váltóverseny, floorball. Nagy érdeklődés övezte az arcfestést is, a gyerekek türelmesen álltak sorba és érdekesebbnél érdekesebb mintákat kértek hol az arcukra, hol a karjukra.

-Hirdetés-

A program remek hangulatban telt, a tanulók ismét változatos foglalkozásokon vehettek részt, melyeket annyira élvezek, hogy uzsonnázni sem akartak. Mivel kulcsfontosságúnak tartják a szülőkkel való kapcsolattartást, külön öröm volt számukra, hogy a gyerekekért érkező szülők is bekapcsolódtak a feladatokba.

K.P.K

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (10 db kép)
MEGOSZTÁS