A gyerekek minden évben repesve várják a farsangot. Ilyenkor azzá válhatnak, amivé csak akarnak: szuperhős, boxoló, tündér, hercegnő… képzeletüknek semmi sem szab határt.
Február 8-án sem történt ez másképp, amikor is az alsós munkaközösség szervezésében elindult a farsangi vigadalom az 1-4. osztályos tanulóknak.

-Hirdetés-

A rendezvény fényét emelte, hogy rengeteg szülő jelent meg és vette ki a részét a játékból. Kreatív feladatokkal kezdtek a gyerekek, négy különböző állomáson. Volt ott célbadobás, maszkok készítése, farsangi képek színezése és a legizgalmasabb feladat egyértelműen a zsinórról lógó lekváros fánkok elfogyasztása volt. Ezt követően ügyességi sorversenyre álltak fel az osztályok. Gyerek, szülő, pedagógus küzdött meg egymással, rengeteg nevetés közepette. A verseny után a gyerekek felölthették jelmezüket és már indult is a bemutató. Egyenként felvonultak és bemutatkoztak, nagyon sok kreatív, szellemes jelmezt láthattunk.  A zsűrit egy-egy szülő alkotta minden osztályból. Ezúton is szeretnénk megköszönni segítségüket. Az ötletes jelmezekért cserébe minden osztály tortát kapott ajándékba, aminek nagyon örültek. A farsang zárásaként a résztvevők táncolhattak egy jót, illetve aki tombolát vásárolt, az átvehette nyereményét.

Célunkat elértük, a tanulók nagyon jól érezték magukat és nagyon hálásak vagyunk a kedves szülőknek, akik részt vettek a rendezvényen és segítettek abban, hogy egy izgalmas, felszabadult, szeretetteljes délelőttöt varázsolhattunk a gyerekeknek – meséli az egyik pedagógus. 

K.P.K

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS