a csoda ott él benned és bennem!

-Hirdetés-

Január 21-én indult és négy héten keresztül tart a Tesco „Ön választ, mi segítünk” programjának szavazási szakasza. A sok pályázó közül a Kiskőrösi Mentő Alapítvány is bejutott a döntőbe! Mindenki, aki a Tescoban vásárol, fizetéskor kap egy zsetont, amit az általa támogatni kívánt alapítvány urnájába dobhat be szavazatként. Most a Tescoban vásárlók kezében a döntés! A tét nem kicsi, hiszen a Tesco áruház 400.000 forinttal támogatja a legtöbb zsetonnal rendelkező alapítványt.

Önnek csak egy mozdulat, de nekik ez több százezret érhet!

2019. február 8-án, köszönetük és hálájuk jeléül -a Tesconak, hogy kitalálták ezt a támogatási formát- a Kiskőrösi Mentő Alapítvány szabadnapos munkatársai: Rigó Mária, Nagy Sándor, Csigi Attila és Brada János mentősök három ambu babával gyakoroltatták és szükség estén megtanították a legalapvetőbb, eszköz nélküli újraélesztést az érdeklődők számára.

A pályázaton nyerhető összegből a Kiskőrösi Mentő Alapítvány speciális rögzítő eszközöket, vákuum matracokat, gyermek gerinchordágyat szeretne vásárolni. A vákuum-matraccal a törött végtagok biztonságos szállítását biztosíthatnák.

A Kiskőrösi Mentő Alapítvány május 10-én nyílt napot és véradást is szervez a Vöröskereszt közreműködésével a mentőállomáson. Aki teheti, látogasson el hozzájuk! 

P.B.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS