Gőzerővel folyik a megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi LC téli felkészülése. A csapat kiváló helyzetből várhatja a tavaszi folytatást, hiszen a fiúk a bajnoki tabella élén „telelnek”.

A Kiskőrösi LC új igazolásai – balról: Petrovics Kevin, Oláh Kálmán, Jankovicz Alen
-Hirdetés-

Az együttes már január eleje óta elkezdte a közös munkát Miskovicz Bálint edző vezetésével, heti 5-6 edzéssel és felkészülési mérkőzések lejátszásával. A játékoskeretből nincs távozó, de a keret létszáma bővült. Régi-új játékosnak számít a csapatban a megyei III. osztályú gárdából visszatérő Rimár Péter és Lesták Márk. Rajtuk kívül érkezett erősítésként Oláh Kálmán, aki legutóbb Barcson játszott, de a Puskás Akadémiában nevelkedett; Németországból Petrovics Kevin és Újvidékről (Novi Sad) Jankovicz Alen. Az új játékosokkal nem csak létszámban, hanem az alkalmazható taktikában is bővültek a csapat lehetőségei. A gárda már túl van a Szekszárd, a Kecskemét, a Majos és a Paks II. csapata elleni felkészülési mérkőzéseken, valamint megnyerték a hazai rendezésű Pecznyik Sándor Teremlabdarúgó Emléktornát. A fiúk legutóbb hazai pályán játszottak február 9-én felkészülési mérkőzést a sporttelep II-es pályáján. Az ellenfél a Fejér megyei I. osztályban szereplő Mezőfalva volt. A kemény edzések miatt kicsit lomhábban mozogtak a kiskőrösi lábak a megszokottnál, így a vendégek már 3-1-re is vezettek, ahonnan sikerült a második félidőben fordítania a kiskőrösieknek és szép találatokat szerezve, győztek 5-4-re. A kiskőrösi gólokat Oláh Kálmán-2, Horváth Róbert, Füleki Antal (büntetőből), Petrovics Kevin szerezték.

A Kiskőrösi LC labdarúgó csapatának felkészülési mérkőzései:
Február 15. (péntek): 18.00
Csepel (Budatétényen)-Kiskőrösi LC
Február 23. (szombat): 11.00
Kiskőrösi LC-Tolna
Március 3. (vasárnap): 11.00
Kiskőrösi LC-Dunaföldvár

A csapat az első tavaszi bajnoki mérkőzését március 10-én (vasárnap) játssza, amikor 14.30 órai kezdettel a Szabadszállási SE gárdáját fogadják hazai környezetben.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (34 db kép)
MEGOSZTÁS