A kiskőrösi KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájában február 14-én tartották meg a felső tagozatos diákok farsangi bálját. A jelmezes bemutatóra az intézmény kisebb tornacsarnokában került sor.
A program koordinátora Patka Edit elmondta, hogy a farsangi bál az idén a bandák, zenei együttesek jegyében zajlott le. A gyermekek az 1970-1980-as éveket helyezték előtérbe a zene és a jelmezek tekintetében is. Szép számban voltak egyéni jelmezesek és összesen 11 csapat mutatta be műsorát, de volt, hogy 2-3 csapat is színre lépett osztályonként.
A zsűrit Ambrusné Hadnagy Márta, Riegler Petra, Petrányi Ilona és Dicsáné Matusik Marika alkotta. A program során az 5. osztályosok díszítettek és biztosították a büfét, a 6. évfolyam pedig a tombolákat és a belépőket kezelte. Kiemelte, hogy nagyon aktívak voltak a szülők, akik mindenben segítséget nyújtottak.
A csoportos fellépők közül az első helyezettnek járó tortát a 8. B osztály kapta Pásztor Gyula osztályfőnök vezetésével, a második helyen a 6. B-sek végezte (osztályfőnök: Romfáné Flaisz Anita), a harmadik helyet pedig a 6. C-sek szerezték meg (osztályfőnök: Makó Zsolt). Az egyéni versenyben indulókat egy tábla csokoládéval jutalmazták: 1. Torgyik Tímea (5. B), 2. Judák Márton és Karalkov Ferenc (5. B), 3. Benyik Csenge (5. A).

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (59 db kép)
MEGOSZTÁS