Február 16-án tíz órától Kecel csapata Soltvadkertet fogadta felkészülési találkozón. Mindkét együttesben csekély változások történtek a tél folyamán. A keceliektől kilenc év után visszatért Kiskunhalasra Horváth Ákos, míg Nébl Martin a Baja SK együttesében folytatja tavasszal, valamint Török András és Bleszák Csaba érkezett a Kiskunhalasi FC-től.

Török András a keceliek új igazolása
-Hirdetés-

Soltvadkerten új edzővel, Holczimmer Tamással kezdték meg a felkészülést a játékosok, akit aligha kell bemutatni a soltvadkerti drukkereknek. A Soltvadkert együttesébe két új játékos érkezett: Szabó Szabolcs Lajosmizséről és Dobosi Zsolt a Helvécia együtteséből, akik többek között a Kecskeméti Scoregol Futsal Klub játékosai is egyben.

Dobosi Zsolt az egyik új szerzemény Soltvadkerten

A felkészülési találkozó első hat percében kétszer is betaláltak a Keceliek, Nagy Előd és Patai Balázs volt eredményes (2-0), majd Szalai Ádám szöglete után szépítettek a vendégek (2-1). Aztán Herczeg Péter beadásába rosszul ért bele Dobosi, így egy öngóllal újra kettő volt a hazaiak előnye (3-1).

Szabó Szabolcs a másik új játékos a Soltvadkertben

A második játékrészben Patai, Bajnok összjáték után Nagy Előd volt újra eredményes (4-1), majd egy Radics beadás után Szabó Szabolcs lőtt gólt (4-2). Ezek után a Kecel egyik fiatal játékosa Mindszenti János szemfülessége után először vezetett a hazai csapat 3 góllal (5-2). Egy szabadrúgást bravúrral hárított Engler Antal, a kipattanóra viszont jól érkezett Szalai Ádám, aki közelről lőtt a hálóba, beállítva ezzel az 5-3-as végeredményt. 

Jövő hétvégén a Kecel az Akasztót fogadja, míg a Soltvadkert szerdán a Szabadszállást, szombaton pedig Kiskunhalasra utazik a felkészülés jegyében.

B.D

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (60 db kép)
MEGOSZTÁS