Mozdulj! Családi vetélkedős délutánt tartottak a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében ma 16 órától.
A kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda rendszeresen támogatja ezt a programot azért, hogy a család játszva együtt mozogjon. Sportolni hívták erre a délutánra az óvodásokat, kisiskolásokat, szülőket, nagyszülőket. Össze is jöttek szép számmal, Pásztor Gyula testnevelő tanárnak több, mint 60 főt kellett irányítania, néha túlharsognia.

-Hirdetés-

Gyula bácsitól már megszoktuk, hogy dinamikus, mindent jól átmozgató – és egymásra épített – feladatokkal készül az órákra, edzésekre… most sem volt ez másképp. Labdajátékok széles repertoárját hozta délutánra és lévén, hogy a családi program éppen a parasport napjára (február 22) lett rendezve, több feladatot csukott szemmel vagy egy lábon állva, ugrálva kellett végrehajtaniuk.

Szokásoshoz híven a zárófeladatban szülők és gyermekeik egymás ellen fociztak, és ahogy a nagyoknál lenni szokott, búcsúzásként pacsiztak egymással.

Köszönjük a szervezést Pásztorné Molnár Judit és Pásztor Gyula testnevelőknek, a szülőknek a kitartásukat és az Egészségfejlesztési Irodának, hogy lehetővé teszi ezeket az alkalmakat.

Kincses Szilvi

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (102 db kép)
MEGOSZTÁS