Immáron nyolcadik alkalommal rendeztek öregfiúk teremlabdarúgó emléktornát az egykori nagyszerű játékos, Tóth Mihály ‘Topa’ (1954 -2006) tiszteletére, 2019. február 23-án az Izsáki Sportcsarnokban. A 40 év feletti sportbarátok kilenc csapattal vettek rész a tornán, ahol két csoportban körmérkőzésekkel és helyosztókkal döntötték el a végső sorrendet: 1.Kunszállás; 2. Kiskunfélegyháza; 3. Jakabszállás; 4. Szabadszállás; 5. Izsák; 6. Töpszli FC (Kecskemét); 7. Örökifjak (Helvécia); 8. Kiskunlacháza; 9. Mobil haverek (Kecskemét). 

Kunszállás harmadszor vihette haza a Topa Kupát
-Hirdetés-

Az eredményhirdetés alkalmával, Tóth József főszervező köszönetét fejezte ki a csapatoknak az emléktornán való részvételért, és minden csapatnak kupát valamint a Birkás Borház jóvoltából, – TOPA KUPA – címkével ellátott bort adott át. A legjobb kapus különdíját ismét Posch Tibor (Jakabszállás) kapta. A legtöbb gólt lövő játékos, 11 góllal, Erhard Szilárd (Kunszállás) és a legjobb mezőnyjátékos Bonea Constantin (Izsák) lett. A Tóth József által 2014-ben alapított TOPA KUPÁT, Ballószög (kétszer) és Jakabszállás (egyszer) után, Kunszállás, a harmadik alkalommal vihette haza. Köszönet jár még Törőcsik Árpád, nyugdíjas játékvezetőnek is, aki kellő határozottsággal terelte a sportszerűség határai közt a mérkőzéseket.

A sportszerű küzdelmek zárásaként közös vacsorán vettek rész a csapatok a Vino éteremben, ahol jó hangulatban lehetőség adódott közös focis emlékek felidézésére is…

-fg-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS