A kiskőrösi KEVI Evangélikus Gimnázium idén is hatalmas sikert aratott a megszervezett SZMK bállal. A teltházas rendezvény február 23-án este került megrendezésre a nemrég felújított Városi Sportcsarnokban.

-Hirdetés-

Mivel a tanévnyitó szeptemberben éppen a város szüreti fesztiváljának nyitónapjára esett,  ezt sokan nem tudtak azon részt venni. Ezt a hiányt pótolni kellett, így az SZMK bál a szüreti fesztivált idézte fel minden elemében.

Szentgyörgyiné Szlovák Mária intézményvezető köszöntötte a vendégeket

Fél nyolckor a 7. és 8. évfolyamos diákok táncaival kezdődött az est. A táncok után Szentgyörgyiné Szlovák Mária intézményvezető asszony köszöntötte a vendégeket és megköszönte a bál megrendezésében segítséget nyújtó emberek munkáját. Fábiánné Vékony Andrea a dekorációban, Németh Mihály a szülők és pedagógusok műsorában segédkezett. Köszönetet mondott továbbá Sólyom Fanninak, a 7., 8. évfolyamos diákok táncának betanításáért, Opauszki Annamáriának az SZMK műsorában való segítségéért és minden szülőnek, pedagógusnak akik felléptek vagy bármiben segédkeztek, hogy ez a rendezvény megvalósulhasson.

8. évfolyamosok nyitótánca

Farkas Sándor evangélikus iskolalelkész asztali áldása után kezdetét vette a vacsora, majd egy kis táncolás után az SZMK műsora. A műsor a szüreti fesztivál nyitásának szinte minden elemét tartalmazta. Mazsorett bemutatóval kezdődött, majd Fodor Tamás tanár úr köszöntötte a bálozókat ünnepi gondolataival.

Természetesen a népdalkör és a borlovagok sem maradtak ki a szülők és pedagógusok műsorából. Műsoruk után a sztárfellépők következtek, mint például a sokak által ismert ByeAlex “Az én kettesem egy olyan szám…” kezdetű slágerével, de Michael Jacksont is megidézték.

ByeAlex- Kedvesem című számának paródiáját hallgathatták meg a vendégek

A műsor néptáncbemutatóval zárult, ami után a közönséget is bevonták a mulatságba.

Az SZMK már több éve egy összeszokott csapattal lép fel a bálon, amire január óta készültek. A legalább 30 főből álló társulat közös erővel dolgozott a produkció sikerében, ami hatalmas sikert aratott.

Hatalmas siker volt a bál

A bálon volt tombola is, amit az iskola a végzős diákok lelki gyakorlatos táborára fordít, illetve az SZMK költségén épül az iskolai kápolna is.

Az est hangulatát a pécsi Colour Band alapozta zenéivel, a vacsorát pedig a keceli Fürtös Vendéglő szolgáltatta.

Sz.Á.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (120 db kép)
MEGOSZTÁS