A téli felkészülés jegyében játszott egymással edzőmérkőzést február 23-án a Kiskőrösi LC II. csapata a Kaskantyúi FSE gárdájával. A Kiskőrösön lejátszott találkozón gólokban nem volt hiány, hiszen összesen 10 alkalommal találtak a kapuba a játékosok.
A találkozót a kiskőrösiek nyerték meg 8-2-re (4-1), amely jó iramot és szép gólokat hozott. A hazaiak részéről Polyák G.-4, Sinkó, Gaba-2 és Gombár, a vendégeknél pedig Kovács N., valamint Farkas D. talált a kapuba.

-Hirdetés-

Rácz János – Kiskőrösi LC II. edzője: A tavaszi felkészülést január közepén kezdtük heti két edzéssel. Az első felkészülési mérkőzésünkön a helyi ifjúsági csapat ellen játszottunk és 3-2-re nyertünk. A Kaskantyú elleni találkozó volt a második edzőmérkőzésünk, amelyen szép gólokat szerezve győztünk. A tavaszi bajnoki rajt előtt még egy felkészülési találkozónk lesz a Vadkert FC gárdája ellen. A keretben nem történt változás, csupán annyi lehetséges, hogy a tavasszal már nálunk szerepel majd nagy valószínűséggel Somlyai Péter, aki korábban hosszú évekig a Kiskőrösi LC I. csapatát erősítette. A bajnokság második felére mintegy 20 fős játékoskerettel vágunk neki, amely során a célunk a dobogós helyek valamelyikének megszerzése.
Virág Tibor – Kaskantyúi FSE edzője:
-A csapat eddig egy felkészülési találkozót játszott idén a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság nyugati-csoportjának éllovasa, a Homokmégy ellen. Ezen a mérkőzésen az első félidőben 3-3 volt az állás, majd a végére elfáradtunk és 5-4-re kikaptunk. A mostani találkozó is jól szolgálta a felkészülésünket, amelyen megérdemelten nyert a jobb játékerőt képviselő Kiskőrös. Télen egy játékost igazoltunk Soltszentimréről Andó Viktor személyében és valószínűleg innen még érkeznek hozzánk szabadon igazolható labdarúgók. A Kecel Senior gárdájától jött Tóth Tibor kapus és szerettük volna még visszaigazolni a nyáron Tabdira távozott három játékosunkat, de sajnos a Tabdi KSE nem adta őket oda még átigazolási díj fizetése ellenében sem. Az együttestől Akasztóra távozott Supka Alexander, Supka Tamás és Kósa Bence, akik az ottani megyei I. osztályú ifjúsági gárdát fogják erősíteni. A munkahelyi elfoglaltságai miatt távol maradó Császár Tamás visszatért és lehet, hogy testvérére, Császár Istvánra is számíthatunk a tavasszal. A terv, hogy az igen erős élcsapatok mögött az 5-6. helyen végezzünk.

 

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS