Ismét remek hangulatúra sikeredett a Soltvadkert városi sportbál, amelyet a Gyöngyház Kulturális Központ Sportcsarnokában tartottak. A bál szervezését mindig valamelyik szakosztály vállalja magára. Ez az idén sem volt másképp. A 2019-es sportbálat az Asztalitenisz és a Sakk szakosztály szervezte és bonyolította le.

A sztárvendég: Bebe
-Hirdetés-

A február 23-ai soltvadkerti sportbál estjét Dobszai Zoltán STE elnök nyitotta meg, utána az Abonyi fogadó által szervírozott svédasztalos vacsorán gyűjthettek energiát a bálozók. Az est sztárvendége Bebe volt, aki majd egy órás műsorral dobta fel a hangulatot, hogy utána hajnalig táncolhasson mindenki Kis Gyöngyi és Tasi Tamás zenéjére.

Font Sándor országgyűlési képviselő úr méltatta az Asztalitenisz szakosztály díjazottját. Mellette Dobszai Zoltán STE elnök és Ambrus Ferenc az Asztalitenisz szakosztály vezetője.

Az est házigazdái Ambrus Ferenc és Nagy János welcome drinkkel várták a vendégeket, és amikor mindenki elfoglalta a helyét megkezdődött a szakosztályok által kiválasztott 2018-as év sportolói közül, a kimagasló teljesítményükkel kitűnő Év Sportolója díj átadása.

A díjazottak:

Asztalitenisz szakosztály: Tanács Nóra
Sakk szakosztály: Virág Szonja
Motorsport szakosztály: Demeter János és Lenthár Ádám
Birkózó szakosztály: Egervári László és Lakatos Árpád
Női kézilabda szakosztály: Rózsa Réka
Férfi kézilabda szakosztály: Piller Tamás
Labdarugó szakosztály: Szalai Ádám

Külön köszöntötték Barcsik Beát, aki megálmodta a díszítést, és akivel közösen a sportolók szülei, hozzátartozói végre is hajtották! A díszítés 99%-ban újrahasznosított anyagból készült.

Tasnádi Eliza az est konferansziéja egy csokor virággal köszöni meg Barcsik Beáta munkáját

A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni a rengeteg segítséget és támogatást!

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (64 db kép)
MEGOSZTÁS