A Kiskunsági Intézmények Kézilabda Iskola (KIKI SKFT) az edzéseket és hazai mérkőzéseket az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola Sportcsarnokában tartja. Az első hazai forduló alkalmával, a tavaszi tervekről kérdeztük Kun István vezetőedzőt:

-Hirdetés-

Megpróbáltuk megerősíteni tavasszal a csapatot. Két játékos érkezett hozzánk, beállós és irányító posztra. Az első fordulóban Tökölön, elég szerencsétlen körülmények között kaptunk ki egy góllal, úgyhogy most itt a lehetőség a javításra. A tavaszi szezon azért is lesz nehéz, mert mindössze négy meccset játszunk itthon és hetet idegenben. Így kell kiharcolni a bennmaradást, ami azért sem lesz egyszerű feladat, mert a többi csapat is erősebb lett őszhöz képest. Ami pozitívum, hogy heti 5-6 edzést is tudunk tartani. Bízom benne, hogy a fiatalok is egyre jobb formát fognak mutatni, és a tavasz végére elérjük a célunkat.

Az NB II férfi felnőtt-Dél csoportban játszó felnőtt csapat a középmezőnyben folytathatta a tavaszi idényt. Az említett idegenbeli tököli vereség után, 2019. február 23-án Izsákon, tabella végén álló a TEMPÓ KSE (Budapest) ellen meggyőző fölénnyel, 10 góllal, (31-21)-re nyertek.

– A tabella második helyén álló serdülő csapat elég vékony héjon táncol, alig vagyunk tíz-tizenketten. Tőlük azt várjuk, hogy a dobogós helyünket meg tudjuk tartani. Az ifjúsági csapatnál nagyobb potenciál van és több serdülő ott is játszik. Az ifjúságiak minden edzésen ott vannak, és az lenne kívánatos, hogy a serdülők ugyanúgy járnának edzésekre.

A Fiú Serdülő III. osztály-Dél csoportban szereplő fiatalok Rácalmás SE ellen, a második félidőben, négy gólos hátrányból fordítva (25-22)-re nyerték meg a mérkőzést. A Férfi Ifjúsági III. osztály-Dél csoportban játszó ifik, a tabella második helyén álló TEMPÓ KSE-BVSC ellen, (26-16) arányban maradtak alul.

-fg-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (18 db kép)
MEGOSZTÁS