A Csiri-biri mozgásfejlesztő torna egy olyan 45 perces dalolós, mondókázós, örömteli foglalkozás, ahol gyermeked a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedhet meg.

A kiskőrösi Egészségfejlesztő Irodának köszönhetően minden hónap utolsó szerdáján – így tegnap is – ingyenesen tornázhatnak kicsik szüleikkel, Lajkóné Kovács Regina vezetésével, a Petőfi Sándor Művelődési Központban.

-Hirdetés-

Ezeken a mozgásfejlesztő foglalkozásokon csak nagyon ritkán, de többnyire egyáltalán nem látni a sarokban ücsörgő, passzív, visszahúzódó, megszeppent gyerkőcöket, hiszen ki tud ellenállni az önfeledt szaladgálásnak, a buborékok látványának, színes, égig röppenő kislabdáknak, szivárványos ejtőernyőnknek, izgalmas mozgásfejlesztő eszközöknek, vagy éppen egy selymesen simogató varázspálcának?

buborékhajsza
A foglalkozás minden egyes mozzanata, momentuma fejlesztően fog hatni gyermeked személyiségére, mozgásfejlődésére, ritmusérzékére, zenei hallására.

Megfigyelheted gyermeked hogyan viselkedik társaságban, hogyan reagál váratlan helyzetekre, láthatod, hogy kortársaihoz képest megfelelően fejlődik-e a mozgása, hajlandó-e, képes-e irányított gyakorlatokat végrehajtani, valamint figyelmét rövid ideig egy bizonyos dologra összpontosítani.

Add tovább…

A sok hasznos dolog mellett a torna fő célja az, hogy a Csiri-biri foglalkozásokban a lehető legtöbb kisgyermek örömét lelje, és mindegyiküknek önfeledt, vidám perceket okozzon!

Lajkóné Kovács Regina

Lajkóné Kovács Regina minden szerdán és pénteken 16:45-től tart csiri-biri tornát a Művelődési Központban. Az ingyenes alkalmak pedig minden hónap utolsó szerdai napján vannak az EFI szervezésében.

Kincses Szilvi

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (57 db kép)
MEGOSZTÁS