A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE női kézilabda csapata a tavaszi szezon első fordulójában hazai környezetben lépett pályára. A lányok március 2-án a Bácsbokodi NKSE gárdáját fogadták.
A soltvadkerti csapat ugyan nagyon küzdött, de végül 31-29 (14-19) arányú vereséget szenvedett: Szűcs V. – Korsós Á. 7, Szentpéteri 1, Ledényi 3, Csákovics 3, Korsós A. 4, Petrezselyem 2. Csere: Vancsik (k), Bleszák, Drenkovics 1, Frittmann, Trsztyinszki, Hachbold, Kiss E. 8. Edző: Bennarikné Romsics Erzsébet.
A találkozó elején szoros küzdelemben vezettek a vadkerti lányok 5-4-re. Az első negyedóra végén 5-5 után a vendégek szerezték meg a vezetést, és fokozatosan növelték előnyüket. Sok hibával játszottak a vadkerti lányok a támadásvezetésekben, ami után a hibákat góllal „büntette” a bácsbokodi csapat. A második félidő közepén a vendégek már 6 góllal is vezettek (20-26), de hiába voltak kettős emberelőnyben is, a soltvadkertiek a sok technikai hiba miatt nem tudták nyílttá tenni a végjátékot. A bácsbokodiak ezen a napon egy gyengébb játékkal is magabiztosan nyertek. A soltvadkertiek a vereséget követően a 8. helyen állnak a tabellán 6 ponttal.
Március 9. szombat: 15.00
Soltvadkerti TE-Kalocsai KC
Március 23. szombat: 15.00
Soltvadkerti TE-Mizse KC

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS