Kezdetét vette a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi szezonja. Az őszi tabellát vezető Kiskőrösi LC gárdája hazai pályán kezdte meg a bajnokság második felének folytatását.
A kiskőrösi gárda március 10-én a Szabadszállási SE csapatát fogadta, akikkel 2-2-es (1-2) döntetlent játszottak: Ámann – Agócs (Rimár), Lesták, Kovács I. (Simon), Mokrickij, Madácsi, Amin (Horváth R.), Nagy A., Hajnal, Bányai (Oláh), Salami. Edző: Miskovicz Bálint.
Hidegzuhanyként érte a kiskőrösieket, hogy a vendégek már a 3. percben megszerezték egy védelmi hiba után a vezetést (0-1). A 23. percben egy újabb hiba után már kétgólos volt a szabadszállásiak előnye (0-2). A szervezetten és lelkesen focizó vendégek bátor játékukkal meglepték a kiskőrösieket. A 29. percben Salami Eugene hozta vissza góljával a mérkőzésbe a hazaiakat (1-2). A szünet után többet támadott a Kiskőrös és a vendégek szórványos ellentámadásai jelentettek csak veszélyt. Az 55. percben Hajnal Gábornak sikerült egyenlítenie (2-2). A mérkőzés utolsó harmadában több kiskőrösi lehetőség is volt a fokozatosan elfáradó és a kapuja elé beszoruló vendégekkel szemben, de újabb gól már nem született. A rossz napot kifogó és sok hibával játszó Kiskőrössel szemben 1 pontot eredményezett a szabadszállásiak nagyon lelkes játéka.
Ifjúsági eredmény:
Kiskőrösi LC-Szabadszállási SE 6-1 (4-0)
Gólszerző: Nagy Z., Lengyel D.-2, Gémesi, Györgye, Patai.
Március 17. vasárnap: 15.00
Harta SE-Kiskőrösi LC
Március 24. vasárnap: 15.00
Kiskőrösi LC-Akasztó FC

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS