A március sem telhet eseménytelenül az EGYMI-ben, ennek megfelelően 6-án ismét klubnapközit szervezett a napközis munkaközösség.

-Hirdetés-

Ezen délutánok célja a szabadidő hasznos eltöltésén túl a közösségépítés, a kreativitás, a kommunikációs-, együttműködő- és alkalmazkodó képesség fejlesztése, hagyományaink őrzése, a kulturált és környezettudatos magatartás kialakítása, tapasztalati úton történő tanulás, valamint az egyéni és közösségi sikerélmények megélése.

A program témája mi más lehetett volna, mint a várva várt tavasz. A rendezvényt Kuczka Magdolna: Tavaszi mese című művével nyitották meg. A gyerekek nagy szeretettel fogadták és hallgatták a mesét. A program ismét több helyszínen zajlott, különböző tevékenységeket végezhettek a diákok érdeklődésüknek és a választott témának megfelelően.

Készíthettek textil tulipánt, papírból virágfüzért és katicabogarat, színezhettek tavasszal kapcsolatos színezőket. Mint mindig, most is nagy siker övezte a sportfeladatokat és ismét előtérbe kerültek a körjátékok, melyekbe szintén szívesen álltak be a tanulók. Egy igazán tartalmas, vidám délutánt tölthettek el együtt gyerekek és pedagógusok… a tavaszra várva.

K.P.K

MEGOSZTÁS