Március 16-án este a Fröccs ismét megtelt élettel, mivel a már több mint 17 éve működő hiperkarma lépett fel. A zenekar új, Hiperkarma – a napsütötte rész című lemezének bemutató turnéja egyik helyszíne volt Kiskőrösön a Fröccs.

Varga Laca – basszusgitár
-Hirdetés-

Az új Hiperkarma album, a napsütötte rész a zenekar eddigi legkísérletezősebb lemeze. Nem a klasszikus dalszerkezet határait feszegeti, hanem különböző zenei stílusokat vonultat fel, ami a zenekarra eddig egyáltalán nem volt jellemző.

Igen nagy tömeg gyűlt össze a Fröccsben a zenekarnak köszönhetően

A zenekar sikere egyrészt a versként is értelmezhető szövegeinek, másrészt folyamatos megújulásra való képességének köszönhető.

A szövegírói tehetségéért 2019-ben Artisjus-díjjal kitüntetett Bérczesi Robi a banda frontembere, aki a közönségnek egy olyan élményt ad dalaival, amelyek nem csak a fülbemászó dallamnak köszönhető.

Robi dalai nyíltan mesélnek a legbensőbb szorongásainkról, az élet legsürgetőbb kérdéseiről, és a saját démonjaink elöli menekülésről, így szövegcentrikussá téve a dalokat.

Bérczesi Robi- ének, gitár

A lemez címadó dala ismerős lehet, mivel a készülő album előfutáraként már 2018 tavaszán megjelent, azonnal óriási fesztiválsikert hozva a zenekarnak. 2018. nyár elején, június–júliusban a legjátszottabb magyar dal volt a Petőfi‑Rádióban. Az erdélyi Double Rise Fesztivál saját himnuszaként zászlajára is tűzte.

A banda tagjai:

  • Bérczesi Róbert − ének, gitár
  • Bacsa Gyula – billentyű
  • Hámori Benedek – dob
  • Varga Laca – basszusgitár
  • Kis „Sztivi” Tibor – gitár
  • Zaják Péter – perka

Sz.Á.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS