Húsvéti sonkákkal, ínyenc sajtokkal, reform élelmiszerekkel, hamisítatlan vásári hangulattal és családi programokkal vár mindenkit a Duna-Tisza közi Agrár Expo és Gasztronómiai Fesztivál 2019. március 23-án és 24-én, a kiskőrösi Városi Sportcsarnokban.

-Hirdetés-

Ingyenes belépéssel és számos élménnyel várja az ínyenceket a rendezvény, amely immár 10. alkalommal köszöntheti vendégeit. A középpontban ezúttal is a hazai minőségi kézműves élelmiszerek állnak.

Az Agrár Expo azzal a törekvéssel jött létre, hogy előtérbe helyezze a hazai termékeket és kistermelőket: ennek megfelelően a vásárban 120 kistermelő több mint 4000 terméke jelenik meg Kiskőrösön. Természetesen a vásár egyéb kézműves finomságokkal és nedűkkel is szolgál: vadhúsokból készült szalámik, kolbászok, tejtermékek, házi tészták, fűszerek, hidegen préselt olajok, zöldségkrémek, gombakészítmények, gyógyteák, különleges mézek, lekvárok, házi rétesek, édességek, gyümölcslevek, szörpök, bor-, sör- és pálinkakülönlegességek egész sora vonul fel a forgatagban. Kóstoló is várja a vendégeket, valamint aurafotózásra is lehetőség lesz.

A szabadtéri kiállításon traktorok, mezőgazdasági gépek és személyautók legújabb modelljeit tekinthetik meg az érdeklődők.

Az Agrár Expón a legkisebbek is remekül szórakozhatnak: 23-án 14 órakor Gerald Schneider zsonglőr szórakoztatja őket, 24-én 11 órakor az Apacuka Együttes lép fel, emellett kézműves foglalkozások, és játszósarok várja a gyermekeket.

Szombaton 15 órakor a Bon-bon, vasárnap 15 órakor pedig Csepregi Éva énekel az expo látogatóinak.

A Duna-Tisza közi Agrár Expo és Gasztronómiai Fesztivál 2019. március 23-án és 24-én szombaton és vasárnap délelőtt 9 és este 6 óra között várja a látogatóit. A belépés és a programokon való részvétel ingyenes!

 

MEGOSZTÁS