Március hónapban nyílt napokat tartottak a Kiskőrösi Óvodák nagy csoportos óvodapedagógusai. A nyílt napok keretében, minden szülő lehetőséget kapott, hogy megismerkedhessen az óvodákba zajló nevelő- oktató munkák folyamataival, a pedagógusok szakmai kompetenciáival, és az intézmények környezetével.

-Hirdetés-

Nyílt napokat tartottak:
Thököly úti tagóvodában Bajkó-Albert Orsolya az Így tedd rá! program bemutatására helyezte a hangsúlyt, melynek célja, hogy játékos formában, a hagyományos népi játékok segítségével kerüljön fejlesztésre a gyermekek mozgáskészsége, miközben észrevétlenül sajátítják el a magyar néptánc alapjait, és értik meg egy-egy motívum struktúráját.

Induljon a tánc!

A Mohácsi úti tagóvodában Nagyné Lehoczki Éva a március 15-i nemzeti ünnepünkre készítette fel méltó módon a gyermekeket, ennek a két hétig tartó projektnek a záró alkalmát tekinthették meg a szülők.

A karkötő is nemzeti színű volt

A Szűcsi tagóvodában Szabó Zoltánné és Szűcsné Szabó Éva Ildikó óvodapedagógusok a Víz Világnapja alkalmából tartott bemutatóján a felnőtteknek is meglepetést okozott a gyermekek tudása.

Szabó Zoltánné

A Bathyányi úti tagóvodában Opauszkiné Lakos Henrietta vezetésével szintén az Így tedd rá! programba tekinthettek bepillantást.

A 2011. évi CXC. Nkt. rendelkezései értelmében, a gyermek abban az évben, amelyben augusztus 31-ig a harmadik életévét betölti, az óvodai nevelési év első napjától, vagyis szeptember-től kezdődően napi négy órát óvodai nevelésben köteles részt venni.

Az óvodába a 2019/2020-as nevelési évre a 2016. augusztus 31-ig született gyermekek beíratása kötelező.

Melyik óvodát válasszuk? A szülő számára fontos, hogy a gyermeke olyan óvodai csoportba kerüljön, ami biztosítja a további egészséges fejlődési folyamatokat.

A Kiskőrösi Evangélikus Középiskola Harangvirág Óvodájában  – Kiskőrös, Árpád u.6. szintén 2019. április 24-25.  8.00-17.00 lesz a beiratkozás.

A beiratkozás időpontját, a szükséges dokumentumokat és a körzethatárokat meghatározó információkat megtalálhatják Kiskőrös Város és a Kiskőrösi Óvodák honlapján és a tagóvodák hirdetőtábláin is.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS