A HC Kiskőrös keretein belül 5 jégkorong korosztályos utánpótlás csapat versenyez az országos bajnokságokban. Nagyszerű bajnoki évadot tudhatnak maguk mögött a fiatalok, hiszen minden korosztályos csapat megnyerte a bajnokságát.
Az együttesek és szüleik közös szezonzáró összejövetele március 22-én volt a kiskőrösi Rajz Attila Jégcsarnokban. Az eseményről Szekeres Károly a klub elnöke elmondta, hogy az egyesület az országos korosztályos bajnokságokban szerepel az U8, U10, U12, U12/B és U14-es gárda.

Az edzői munka vezetője Zoran Jaramazovics, akinek a munkáját Joseph Fabec és Daniel Garagher segíti, valamint közreműködik még Bíró László és Szabó Zoltán erőnléti szakemberként.

-Hirdetés-

A szezonzáró alkalmával Szekeres Károly a jégen köszöntötte a fiatalokat, akiknek érmeket, ajándékcsomagokat adtak át. Külön köszönetét fejezte ki a szülőknek, mert az ő áldozatos segítségük nélkül nem tudtak volna ilyen szép eredményeket elérni. Meg kell említeni, hogy több szabadkai játékos is a klub kötelékébe tartozik, ahonnan nagy számban érkeztek az eseményre és mintegy 150-en ünnepelték meg az összes utánpótlás csapat aranyérmes helyezéseit.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS