A soltvadkerti TE megyei I. osztályban szereplő női kézilabda csapata március 23-án hazai környezetben lépett pályára. Az együttes a bajnokság 13. fordulójában a Mizse KC gárdáját fogadta.
A soltvadkerti lányok 25-24-re (14-14) győzték le a lajosmizseieket: Szűcs V. – Lőrincz 4, Kórsós 6, Csákovics 8, Szentpéteri, Tasnádi 3, Trsztyinszki. Csere: Vancsik (k), Bleszák 2, Petrezselyem 1, Csipkó, Drenkovics 1. Edző: Romsics Erzsébet.
Az első félidőben felváltva estek a gólok és egyik csapat sem tudott nagyobb előnyre szert tenni. A szünet után is sokáig szoros volt a mérkőzés és csak a találkozó hajrájában sikerült több góllal elhúznia a soltvadkertieknek. A találkozó vége előtt 5 perccel 24-19-re vezettek a hazaiak és úgy tűnt, hogy a jó védekezésnek és a hatékony helyzetkihasználásnak köszönhetően magabiztosan nyerik meg a mérkőzést.
Az utolsó percekben azonban sok hibát követtek el támadásban – kihagyott helyzetek, eladott labdák – és a lajosmizseiek ezekből gólokat szereztek. A hazaiak győzelme nem forgott veszélyben, de igen szoros végjátékban tudták megnyerni a mérkőzést.
Március 30. szombat: 15.00
Soltvadkerti TE-Nemesnádudvari NKSZE
Április 7. vasárnap: 19.00
Kecskeméti NKSE II-Soltvadkerti TE

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS