A Beatangrock Band 2018. február 24. és 2018. április 14. után ismét az izsáki ZÖREY klubban, – két meglepetésvendéggel – koncertezett. A zenekar felállásában is történt változás: Berta István (ének) megvált a bandától. 2019. március 22-én, Uzsorás Ádám (ének), Mirity Attila (szóló gitár), Machács Gábor (billentyűk), Szeles Zoltán (basszus gitár), Frankó Zoltán (dobok) összetételben léptek fel. A régebbi és újabb klasszikus rock számok előadásába beszállt az egyik meglepetésvendég, a zenekar korábbi énekese, Szijártó Barnabás is.

-Hirdetés-

A másik meglepetés vendég: Cserny Kálmán (az egykori Mozaik-Max gitárosa), dob és basszus playback kisérettel, – gitározva és énekelve -, Jimi Hendrix dalokat adott elő. Az est hangulatát szójátékkal jellemezve, egy „beatang”-jó koncert részesei lehettek a rock-kedvelő vendégek.

Legközelebb, 2019. március 29-én (péntek) 21 órától a Twentees zenekar harmadik lemezét mutatja be klisémentes gitárpop stílusban, a Meggie zenekar pszichedelikus stoner rockot hoz a ZÖREY klubba.

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS