Jól kezdte a tavaszi szezont a megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE labdarúgó csapata. Az együttes előbb bravúros győzelmet aratott a Jánoshalma ellen (1-1), majd döntetlent játszott Szabadszálláson (1-1) és legutóbb hazai pályán a Harta csapatával (2-2).
A soltvadkertiek a bajnokság 16. fordulójában a Harta gárdáját látták vendégül, akikkel 2-2-es (2-1) döntetlent játszottak: Frittmann – Rózsa, Font, Pekker, Dobosi, Márki, Molnár (Burszki), Szalai, Szabó Sz., Radics (Pál), Tóth Á. (Frei). Edző: Holczimmer Tamás.

A játéktérre a soltvadkerti utánpótlás labdarúgók kíséretében vonultak fel a csapatok.

-Hirdetés-

A kezdő sípszó előtt egyperces néma felállással emlékeztek meg a hazaiak rendező gárdájának tagjáról, Menyhárt Józsefről, aki a közelmúltban hunyt el 62 éves korában.
Az utóbbi időben sajnos megfogyatkozott a soltvadkertiek rendezői csapata, hiszen december közepén búcsúztak el a 75 éves korában elhunyt id. Gyuricza Józseftől is.
A mérkőzés elején a soltvadkertiek birtokolták többet a labdát és mezőnyfölényben játszottak. A veszélyes támadásokból a 15. percben Szabó Szabolcs talált a kapuba (1-0), amikor erős lövése után a labda a felső lécről vágódott a hálóba. Nem sokkal később Tóth Árpád vezethette a kapusra a labdát, de eltalálta ziccerben a hálóőrt, így kimaradt a nagy lehetőség a gólszerzésre.

A vendégek egy védelmi megingást kihasználva a 19. percben egyenlítettek, amikor első kapura lövésükből gól született (1-1).

A hazaiak támadtak többet továbbra is és egy kapu előtti kavarodás után öngóllal szerezték meg a vezetést (2-1) a 29. percben. Sokáig úgy tűnt, hogy ismét győzelmet ünnepelhet a hazai közönség, de a hartaiak a 92. percben egyenlítettek (2-2) és a soltvadkertiek egy megnyert mérkőzést engedtek így ki a kezükből.
Ifjúsági eredmény:
Soltvadkerti TE-Harta SE 1-2 (1-2)
Gólszerző: Lévai B.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS